Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

Σχεδιασμός Εντύπoυ

Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός εντύπου;

Εκτός από μέρος της Εταιρικής ταυτότητας, τα έντυπα, όπως επιστολόχαρτα, επαγγελματικές κάρτες, μενού/κατάλογοι, αφίσες, φυλλάδια κτλ., είναι ένα βασικό μέσο επικοινωνίας, με τους υποψήφιους πελάτες.

Τα έντυπα, σχεδιαστικά, επιβάλλεται, να συνάδουν, με το προφίλ, και την φιλοσοφία, της επιχείρησής σας. Πίσω από τον σχεδιασμό, ενός εντύπου, υπάρχει λεπτομερής, και εκτενής μελέτη, έτσι ώστε, το έντυπο, εκτός από καλαίσθητο, να εξυπηρετεί και τον σκοπό του, δηλαδή, να προωθεί, και να διαφημίζει, το προϊόν.

Η ομάδα της SocialMe.gr, εκτός από το να προωθεί, και να διαφημίζει, την επιχείρησή σας, μέσω του Internet Marketing, μπορεί να δημιουργήσει, για εσάς, ξεχωριστά έντυπα, τα οποία, θα βοηθήσουν, τόσο στο να προσελκύσετε νέους πελάτες, όσο και στο να φανεί η υπεροχή της επιχείρησης σας, σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Τα έντυπα, είναι απαραίτητο, και αναπόσπαστο, κομμάτι, του marketing της επιχείρησης σας. Και αυτό, διότι, δίνουν στο κοινό, ένα ξεχωριστό Brand Experience, που, τα Online μέσα, δεν μπορούν.

Σχεδιασμός Εντύπου Στη SocialMe.gr

 • Δημιουργία ενός χειροπιαστού, απτού και ψηλαφητού διαφημιστικού μέσου
  Τα φυλλάδια, οι αφίσες, οι κάρτες, και όλα τα είδη εντύπου, έχουν υλική υπόσταση, και, συνεπώς αυτά τα αντικείμενα μπαίνουν σε σπίτια, σε γραφεία, και, γενικά, στο χώρο του κοινού, για μήνες, ή και χρόνια, σε αντίθεση με την διαφήμιση στο ίντερνετ. Η τελευταία, είναι παροδική, και περιστασιακή, και στοχεύει στην άμεση ανάληψη δράσης, σε αντίθεση με το έντυπο, που αποτελεί μέσο μιας μακροπρόθεσμης στρατηγικής, για την απόκτηση πελατών.
 • Ενίσχυση εγκυρότητας
  Όταν κάτι τυπωθεί, δίνει την αίσθηση του κύρους, και της εγκυρότητας. Όπως λένε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, το έντυπο απαιτεί “real estate”. Ένα έντυπο, που βρίσκεται σε ένα τραπέζι, θα παραμένει, στην ίδια θέση, για κάθε μέρα, μέχρι κάποιος να το πάρει ξανά στα χέρια του για να το διαβάσει – πράγμα που αποτελεί μια διαρκή υπενθύμιση της ισχύος, και της εγκυρότητας, του Brand σας.
 • Δημιουργία μεγαλύτερου Engagement
  Οι ιστοσελίδες, συνήθως, λαμβάνουν προβολή, μέσου όρου 15 δευτερόλεπτων, από κάθε επισκέπτη, ενώ, όταν κάποιος πιάσει ένα τυπωμένο φυλλάδιο, ασχολείται περισσότερο χρόνο, μαζί του, διαβάζοντας μεγάλο μέρος αυτού. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος, έχει μάθει, να διαβάζει, κάτι απτό, παρά κάτι σε ηλεκτρονική μορφή. Χαρακτηριστικά, ένας μέσος καταναλωτής, σπαταλά, 43 λεπτά, για να διαβάσει, ένα περιοδικό, ενώ, μόλις, 10 λεπτά, για να διαβάσει, ηλεκτρονικά, ένα Blog.
 • Εδραίωση του Brand Name σας
  Ο πλέον, καταλληλότερος, τρόπος, για να δημιουργηθεί αναγνωσιμότητα, και Brand Awareness, είναι το έντυπο. Χρησιμοποιούμε, τα κατάλληλα, χρώματα, σχεδιαστικά γραφικά, και τις κατάλληλες γραμματοσειρές, με σκοπό να εδραιώσουμε, ακόμη περισσότερο, την εταιρική σας ταυτότητα, και να δώσουμε, το δικό της στίγμα, στην αγορά.

Αφεθείτε Στις Δημιουργικές Δυνάμεις Της Print And Design Team Της SocialMe.gr

Στη SocialMe.gr, δημιουργούμε καλαίσθητα, και πρωτότυπα, έντυπα, τα οποία και εξυψώνουν το Brand σας, και ισχυροποιούν τη θέση του, τόσο στην αγορά, αλλά και στη συνείδηση των καταναλωτών.

Κάποια από τα έντυπα, τα οποία, η SocialMe.gr, μπορεί να δημιουργήσει για εσάς, είναι, ενδεικτικά:

 • Φυλλάδια
 • Κατάλογοι-Μενού
 • Επαγγελματικές Κάρτες
 • Αφίσες
 • Επιστολόχαρτα
 • Αυτοκόλλητα
 • Προσκλήσεις κ.ά.