Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

Σχεδιασμός συσκευασίας

Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός συσκευασίας;

Αυτό που διαφοροποιεί, μία επιτυχημένη επιχείρηση, από μία μη πετυχημένη, είναι, το γεγονός ότι, η πρώτη, γνωρίζει το πώς θα τραβήξει την προσοχή των πελατών, στο προϊόν της, με την βοήθεια του  Packaging Design ή αλλιώς τον σχεδιασμό της συσκευασίας. Όσο μεγάλο ρόλο παίζει το logo ενός προϊόντος, άλλο τόσο ρόλο παίζει και η συσκευασία, η οποία το συνοδεύει.

Οι πελάτες, έλκονται περισσότερο, από το αισθητικό μέρος, μιας συσκευασίας, παρά από το προϊόν, το οποίο αυτή περιέχει. Μία καλοσχεδιασμένη συσκευασία, είναι δεδομένο ότι θα πουλήσει περισσότερο, από μία άλλη, αδιάφορη, και συνηθισμένη, σχεδιαστικά, συσκευασία. Αυτή είναι λοιπόν η σημασία του σχεδιασμού συσκευασίας.

Δημιουργούμε συσκευασίες, οι οποίες, προβάλλουν, τις κατάλληλες πληροφορίες, έτσι ώστε να ανεβάσουν το Brand Awareness σας, και θα συντελέσουν, στο να πουληθούν, άμεσα, τα προϊόντα σας.

Σχεδιασμός Συσκευασίας Από Την SocialMe.gr

 • Ευκρινείς
  Αυτό, που θέλουν, οι καταναλωτές, είναι να λαμβάνουν, όλες τις απαραίτητες, πληροφορίες, για το προϊόν, όταν βλέπουν μια συσκευασία. Ειδικότερα, έχει αποδειχτεί, πώς, οι καταναλωτές, δεν αγοράζουν, κάποιο προϊόν, όταν η συσκευασία του, δεν τους παρέχει επαρκείς πληροφορίες, και τους δημιουργεί σύγχυση.
 • Πληρούν τα διεθνή standards, και παρέχουν λειτουργικότητα, αλλά και πρακτικότητα
  Πέραν του να δείχνει καλαίσθητη μία συσκευασία, υπάρχει μία ολόκληρη φιλοσοφία, και επιστήμη, πίσω από αυτή. Από το σχήμα της, μέχρι το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη, αλλά και μέχρι τα χρώματα, όλα, είναι μελετημένα, και συντελούν, στο να επιφέρουν την πώληση του εμπεριεχόμενου προϊόντος, χωρίς φυσικά να μειώνουν την πρακτικότητα, και την λειτουργικότητα, που θα πρέπει να έχει η συσκευασία. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει λόγος, μία συσκευασία, να είναι απλά καλαίσθητη, όταν δεν μπορεί να προστατέψει, ή να μεταφέρει, σωστά, το εμπεριεχόμενο προϊόν, με συνέπεια να υπάρχουν φθορές .
 • Συμβατές με την Φιλοσοφία σας
  Ένας καλός σχεδιασμός, πρέπει, πάντοτε, να αντανακλά το προϊόν, την προσωπικότητα, και την δημιουργικότητα, της επιχείρησης, την οποία αντιπροσωπεύει. Σχεδιάζουμε, για εσάς, συσκευασίες, οι οποίες είναι απολύτως ταιριαστές με τη φιλοσοφία σας, και οι οποίες και είναι σχεδιαστική συνέχεια, της εταιρικής σας ταυτότητας.
 • Συμβατές με το προϊόν
  Οι καταναλωτές, και υποψήφιοι πελάτες σας, αποζητούν την ειλικρίνεια, και την αυθεντικότητα, και επιθυμούν, αυτό που παρουσιάζεται, σε μια συσκευασία, να είναι, ακριβώς, το προϊόν το οποίο περιέχει. Οι συσκευασίες οι οποίες εμείς θα δημιουργήσουμε, για εσάς, θα αντανακλούν, απολύτως, την ποιότητα των προϊόντων σας, και οι υποψήφιοι πελάτες σας, θα μένουν απολύτως ευχαριστημένοι, σχετικά με το θέμα συσκευασίας – προϊόντος.

Ενδεικτικά έργα

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Αποκτήστε, Σήμερα, Μια Άψογη Αισθητικά Και Λειτουργικά Συσκευασία

Στη SocialMe.gr, αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο της σχεδίασης συσκευασίας. Επιδιώκουμε, η επιχείρησή σας, να έχει την κατάλληλη συσκευασία, η οποία θα πουλήσει το προϊόν σας, σε μεγαλύτερο αριθμό καταναλωτών, και θα συνάδει απόλυτα με αυτό που αντιπροσωπεύει η φιλοσοφία σας, ενώ, επιπλέον, θα καλύπτει, όλα τα αισθητικά, και σχεδιαστικά, κριτήρια, τα οποία οφείλει να έχει μία καλή συσκευασία.