fbpx
Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

App Development

 Αλληλεπιδράστε με τους πελάτες σας με μία εφαρμογή που θα τους εντυπωσιάσει 

Στην εποχή που η καθημερινή χρήση του κινητού βρίσκεται στο απόγειό της, είναι πλέον επιβεβλημένη η παρουσία  της επιχείρησής σας και εκεί για να δημιουργήσετε και να κρατήσετε την σχέση με τους πελάτες σας. 

Οι ειδικοί μας Developers σχεδιάζουν Apps για κάθε είδους συσκευή (Android / iOS ) με όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, γραφιστικά και διαδραστικά Elements, που θα κάνουν τo App να ξεχωρίσει.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Socialme για την δημιουργία της εφαρμογής σας; 

  • Ανάπτυξη εφαρμογών για Android και iOS

Δυνατότητα ανάπτυξης της εφαρμογής σας για τα δυο πιο διαδεδομένα λειτουργικά Mobile συσκευών, παγκοσμίως.

Με τον τρόπο αυτό, σας παρέχουμε τη δυνατότητα, να κάνετε, την εφαρμογή σας, προσβάσιμη, στη συντριπτική πλειοψηφία των Mobile users σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.

  • Full Back-End και Front-End Development

Σχεδιάζουμε σε περιβάλλον εφαρμογής κάθε είδους λειτουργία που επιθυμείτε και αναπτύσσουμε το User Interface της εφαρμογής, με τελικό στόχο την επίτευξη ενός άριστου επιπέδου User-Friendliness και App Responsiveness.

  • Ολοκληρωμένη σχεδίαση

Επιπλέον, δημιουργούμε όλα τα επιμέρους στοιχεία της εφαρμογής, όπως κείμενα, εικόνες, γραφιστικά και Buttons, προσφέροντας ένα άρτιο, αισθητικά, και λειτουργικά, τελικό προϊόν.

  • Διάθεση εφαρμογής στο Google Play Store και στο App Store

Αναλαμβάνουμε την διαδικασία συμπλήρωσης των κατάλληλων στοιχείων για το Verification και την αποδοχή, της εφαρμογής σας, στα δυο ψηφιακά συστήματα διάθεσης και πώλησης εφαρμογών για συσκευές Android και iPhone.

  • Δυνατότητα App Monetization

Σας παρέχουμε υπηρεσίες App Development Roadmap Planning and Consulting υποδεικνύοντάς σας τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να μετατρέψετε την εφαρμογή σας σε μια πηγή Passive Income διαθέτοντάς την  προς πώληση στο Google Play Store ή και το App Store.

  • Ενημέρωση χρηστών για προωθητικές ενέργειες

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση της εφαρμογής με στόχο την άμεση ενημέρωση των πελατών σας, σχετικά με σημαντικές εξελίξεις, προσφορές, ή άλλες προωθητικές ενέργειες, της επιχείρησής σας, μέσω Push Notifications.

Εφαρμογές Που Έχουν Κατασκευαστεί Από Τη SocialMe.gr

Magic Park

Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο των Βαλκανίων, το Magic Park, εμπιστεύτηκε τη SocialMe για τις ανάγκες του  αναφορικά με τον Internet Marketing αλλά και επιπλέον για την κατασκευή της ιστοσελίδας του και της εφαρμογής του, για Android.

Το Magic Park App, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το Πάρκο  τα παιχνίδια  αλλά και τις υπηρεσίες του σχετικά με τη διοργάνωση Party  και εταιρικών Events.

Επιπλέον, το App προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για το Πάρκο παραθέτοντας όλες τα διαθέσιμες επιλογές μέσω των οποίων μπορεί να διαλέξει ο χρήστης της εφαρμογής το κατάλληλο πακέτο  ή  μονό, εισιτήριο, που του ταιριάζει.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Download από το Google Play Store ενώ σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και η iOS Version της στο App Store.

CLUBaki

Για το CLUBaki, ένα Club στην περιοχή των Λαδάδικων της Θεσσαλονίκης η SocialMe δημιούργησε μια εφαρμογή για Android και iOS η οποία και αντανακλά πλήρως το ύφος και την αισθητική της νυχτερινής διασκέδασης τόσο στο μαγαζί, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Το CLUBaki App περιλαμβάνει Links, για όλους τους λογαριασμούς Social Media  της επιχείρησης, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με την επικοινωνία, αλλά και την μετάβαση, στο μαγαζί.

Επιπλέον το App περιλαμβάνει Extras όπως QR Code Scanner, QR Code List, Barcorde Scanner αλλά ακόμα και Παζλ.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Download από το Google Play Store και το App Store.

Student Deals Club

Το Student Deals Club  αποτελεί ένα πρωτότυπο Club στην Ελλάδα το οποίο προσφέρει, αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις  σε φοιτητές  απ’ όλη τη χώρα.

Η SocialMe  ανέλαβε εκτός από τη δημιουργία της ιστοσελίδας του Student Deals Club  την ανάπτυξη της εφαρμογής του για Android αλλά και iOS.

Μέσω της εφαρμογής του Student Deals Club, οι χρήστες, μπορούν να εγγραφούν στο Club να αναζητήσουν εκπτώσεις  και προσφορές από τις συμβαλλόμενες με το Club επιχειρήσεις  στην εκάστοτε περιοχή που βρίσκονται.

Επιπλέον,  η εφαρμογή περιλαμβάνει  Links  για τα Social Media, του Club.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Download από το Google Play Store και το App Store.

Αποκτήστε ένα Εξαιρετικά Λειτουργικό και Highly Converting App από την SocialMe 

Ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές σας αποκτώντας σήμερα το δικό σας App!

Οι έμπειροι App Developers της SocialMe θα αναλάβουν εξολοκλήρου την ανάπτυξη μιας άψογης και  πλήρους λειτουργικής εφαρμογής η οποία και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά σας!