Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

App Development

Τι Εμπεριέχει Το App Development;

Ως App Development, ορίζεται η διαδικασία της ανάπτυξης μιας εφαρμογής (Application ή App), για Mobile συσκευές.

Τα Apps, σχεδιάζονται από ειδικούς Developers, οι οποίοι, συμπεριλαμβάνουν σε αυτά, όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, γραφιστικά, και διαδραστικά Elements, που κάνουν τo App, να ξεχωρίζει.

Τι Κάνει Επιτακτική, Τη Δημιουργία Μιας Εφαρμογής, Για Την Επιχείρησή Σας;

 • Το νεότερο Trend, από πλευράς προτιμήσεων πλοήγησης στο Internet, είναι η χρήση Mobile συσκευών, και, συγκεκριμένα, η προτίμηση Shortcuts, μέσω των δυνατοτήτων, που παρέχουν τα Apps.
 • Ένα App προσφέρει την δυνατότητα συγκέντρωσης σημαντικού όγκου πληροφοριών αναφορικά με τον τρόπο πλοήγησης, και τις καταναλωτικές συνήθειες, των πελατών σας. Αξιοποιώντας, κατάλληλα, αυτά τα στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να αυξήσετε, επιτυχώς, το ROI σας.
 • Τα Apps, δεν αποτελούν, απαραίτητα, ένα αποκλειστικό εργαλείο των μεγάλων εταιρειών. Τα νεότερα στατιστικά δείχνουν ότι το 62% των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, έχουν ήδη ξεκινήσει να επενδύουν στη δημιουργία του δικού τους App.
 • Η δημιουργία ενός εξατομικευμένου App, προσφέρει τη δυνατότητα ανάδειξης, του συνόλου των προϊόντων, και υπηρεσιών σας, με τον πιο σύγχρονο, και προσβάσιμο τρόπο, που έχει, μάλιστα, και ιδιαίτερη απήχηση, στο δυναμικό κοινό.
 • Άμεση ενημέρωση των πελατών σας, σχετικά με σημαντικές εξελίξεις, προσφορές, ή άλλες προωθητικές ενέργειες, της επιχείρησής σας, μέσω Push Notifications.

Εφαρμογές Που Έχουν Κατασκευαστεί Από Τη SocialMe.gr

Magic Park

Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο των Βαλκανίων, το Magic Park, εμπιστεύτηκε τη SocialMe.gr, για τις ανάγκες του, αναφορικά με τον Internet Marketing, αλλά, και, επιπλέον, για την κατασκευή της ιστοσελίδας του, και της εφαρμογής του, για Android.

Το Magic Park App, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αναλυτικές πληροφορίες, σχετικά με το Πάρκο, τα παιχνίδια, αλλά και τις υπηρεσίες του, σχετικά με τη διοργάνωση Party, και εταιρικών Events.

Επιπλέον, το App, προσφέρει, τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων, για το Πάρκο, παραθέτοντας, όλες τα διαθέσιμες επιλογές, μέσω των οποίων, μπορεί να διαλέξει, ο χρήστης της εφαρμογής, το κατάλληλο, πακέτο, ή, μονό, εισιτήριο, που του ταιριάζει.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Download από το Google Play Store, ενώ, σύντομα, θα γίνει διαθέσιμη και η iOS Version της, στο App Store.

CLUBaki

Για το CLUBaki, ένα Club, στην περιοχή των Λαδάδικων, της Θεσσαλονίκης, η SocialMe.gr, δημιούργησε, μια εφαρμογή, για Android, και iOS, η οποία και αντανακλά, πλήρως, το ύφος, και την αισθητική, της νυχτερινής διασκέδασης, τόσο στο μαγαζί, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Το CLUBaki App, περιλαμβάνει, Links, για όλους τους λογαριασμούς Social Media, της επιχείρησης, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες, αναφορικά με την επικοινωνία, αλλά και την μετάβαση, στο μαγαζί.

Επιπλέον, το App, περιλαμβάνει Extras, όπως QR Code Scanner, QR Code List, Barcorde Scanner, αλλά και Παζλ.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Download από το Google Play Store και το App Store.

Student Deals Club

Το Student Deals Club, αποτελεί ένα πρωτότυπο Club, στην Ελλάδα, το οποίο προσφέρει, αποκλειστικά προνόμια, και εκπτώσεις, σε φοιτητές, απ’ όλη τη χώρα.

Η SocialMe.gr, ανέλαβε, εκτός από τη δημιουργία της ιστοσελίδας, του Student Deals Club, την ανάπτυξη της εφαρμογής του, για Android, αλλά και iOS.

Μέσω της εφαρμογής του Student Deals Club, οι χρήστες, μπορούν να εγγραφούν στο Club, να αναζητήσουν εκπτώσεις, και προσφορές, από τις συμβαλλόμενες, με το Club, επιχειρήσεις, στην εκάστοτε περιοχή που βρίσκονται.

Επιπλέον, η εφαρμογή, περιλαμβάνει, Links, για τα Social Media, του Club.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Download από το Google Play Store και το App Store.

App Development Στη SocialMe.gr

 • Ανάπτυξη εφαρμογών για Android και iOS
  Δυνατότητα ανάπτυξης της εφαρμογής σας για τα δυο πιο διαδεδομένα λειτουργικά Mobile συσκευών, παγκοσμίως. Με τον τρόπο αυτό, σας παρέχουμε τη δυνατότητα, να κάνετε, την εφαρμογή σας, προσβάσιμη, στη συντριπτική πλειοψηφία των Mobile users, σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.
 • Full Back-End και Front-End Development
  Πραγματοποιούμε την υλοποίηση της λειτουργικότητας και ανάπτυξη του User Interface της εφαρμογής, με τελικό στόχο την επίτευξη ενός άριστου επιπέδου User-Friendliness, και App Responsiveness. Επιπλέον, δημιουργούμε όλα τα επιμέρους στοιχεία της εφαρμογής, όπως κείμενα, εικόνες, γραφιστικά, και Buttons, προσφέροντας ένα άρτιο, αισθητικά, και λειτουργικά, τελικό προϊόν.
 • Διάθεση εφαρμογής στο Google Play Store και στο App Store
  Αναλαμβάνουμε την διαδικασία συμπλήρωσης των κατάλληλων στοιχείων, για το Verification, και την αποδοχή, της εφαρμογής σας, στα δυο ψηφιακά συστήματα διάθεσης, και πώλησης, εφαρμογών, για συσκευές Android, και iPhone.
 • Δυνατότητα App Monetization
  Σας παρέχουμε υπηρεσίες App Development Roadmap Planning And Consulting, υποδεικνύοντάς σας τον τρόπο, με τον οποίο, μπορείτε να μετατρέψετε την εφαρμογή σας, σε μια πηγή Passive Income, διαθέτοντάς την, προς πώληση, στο Google Play Store ή και το App Store.

Αποκτήστε Ένα Εξαιρετικά Λειτουργικό Και Highly Converting App, Από Τη SocialMe.gr

Ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές σας, αποκτώντας, σήμερα, το δικό σας App! Οι έμπειροι App Developers, της SocialMe.gr, θα αναλάβουν, εξολοκλήρου, την ανάπτυξη, μιας άψογης, και, πλήρους λειτουργικής, εφαρμογής, η οποία και θα σας βοηθήσει, να αποκτήσετε, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, στην αγορά σας!