Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

Γιατί Χρειάζεστε Τη Διαφήμιση Μέσω Google Ads;

 H Google, η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, ενώ, επιπλέον, κατέχει το μεγαλύτερο Search, αλλά και Online Display Advertising Network στον κόσμο.  Πρακτικά, η Google αποτελεί το πιο αποτελεσματικό μέσο Online διαφήμισης, καθώς επιτρέπει την στοχευμένη προώθηση των διαφημιστικών μηνυμάτων, μέσω των διαφόρων καναλιών προβολής που διαθέτει η Google.

Η δημοφιλία, αλλά και το μεγάλο Outreach, της Google, σας προσφέρει την ασυναγώνιστη ευκαιρία, του να διαφημίσετε, την επιχείρησή σας, στους εκατομμύρια χρήστες της Google, οι οποίοι, και, κάνουν, καθημερινά, πάνω από 3 δις αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησής της.

img

Google Ads Advertising Στη SocialMe.gr

 • Επιλογή των κατάλληλων Keywords
  Ένα καίριο βήμα, στο σχεδιασμό μιας Google Ad Campaign, είναι η εύρεση των κατάλληλων Keywords, δηλαδή, των λέξεων- και φράσεων-κλειδιά, που σχετίζονται με τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες σας, και είναι πιθανότερο να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες, όταν τις αναζητούν, στο διαδίκτυο. Ο προσδιορισμός των κατάλληλων Keywords, θα συντελέσει στην εξειδικευμένη προσέγγιση των κατάλληλων πελατών, αλλά και στην μεγιστοποίηση του διαθέσιμου διαφημιστικού Budget σας.
 • Συγγραφή Αποδοτικών Διαφημιστικών Κειμένων
  Η Expert Copywriting Team, της SocialMe.gr, αναλαμβάνει την εξατομικευμένη και μεθοδική σύνταξη και επιμέλεια των διαφημιστικών κειμένων, τα οποία και εμφανίζονται στα Google Ads Campaign σας. Συντάσσουμε τα κείμενα, με τέτοιο τρόπο, ώστε να ενσωματώνουμε, σε αυτά, τα αποδοτικότερα Keywords, αυξάνοντας, έτσι, την ανταγωνιστικότητα των διαφημίσεών σας.
 • Δυναμικό Λανσάρισμα Google Ads Campaigns
  Πραγματοποιούμε εξαιρετικό σχεδιασμό των παραμέτρων του κάθε Google Ad Campaign σας, ελέγχοντας την ορθότητα, αλλά και την αποτελεσματικότητα, των εφαρμοζόμενων τεχνικών προώθησης, στα διάφορα κανάλια της Google. Έτσι, από την πρώτη στιγμή, που οι Campaigns σας, είναι Live στη Google, είστε βέβαιοι για την άψογη λειτουργικότητα των Google Ads Campaigns σας, από την πρώτη, κιόλας, στιγμή.
 • Διενέργεια έρευνας ανταγωνισμού
  Ένα σημαντικότατο βήμα, πριν την δημιουργία των Google Ads Campaigns, είναι η ενδελεχής καταγραφή των τακτικών που ακολουθούν οι ανταγωνιστές σας. Αυτή η διαδικασία, αποσκοπεί στο να προσδιορίσουμε τα ιδιάζοντα, εκείνα, χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, τα οποία και θα την αναδείξουν σε ηγέτη, στο Niche σας.
 • Πλήρες Campaign & Bid Management
  Αναλαμβάνουμε, εξολοκλήρου, το Management των Campaign σας, κερδίζοντάς σας χρόνο, αλλά και χρήμα, αφού, εσείς, δε χρειάζεται να προβείτε σε καμία ενέργεια, σχετικά με τη λειτουργία τους. Επιπλέον, εργαζόμαστε αδιάκοπα για την επίτευξη, αλλά και τη διατήρηση, των βέλτιστων Bids, επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση της επένδυσής σας (ROI).
 • Συνεχής βελτιστοποίηση των Google Ads Campaigns σας
  Η διαχείριση ενός, ή περισσότερων, Google Ads Campaigns, είναι μια δυναμική διαδικασία, η οποία απαιτεί τη συνεχή ενασχόληση με κάθε μία από αυτές, αλλά και την προσεκτική αναπροσαρμογή, των ακολουθούμενων στρατηγικών, όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο. Στοχεύουμε στη μακροπρόθεσμη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου αποδοτικότητας των Campaign σας, και κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να απολαμβάνετε συνεχή αύξηση της προβολής, αλλά και των πωλήσεών σας.
 • Σύνταξη μηνιαίων αναφορών
  Η πλήρης διαφάνεια, σχετικά με την οικονομική διαχείριση του Budget σας, αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της συνεργασίας μας. Συντάσσουμε μηνιαίας αναφορές, στις οποίες σας παραθέτουμε τα πραγματικά νούμερα, σχετικά με την κατανομή του Budget σας, αλλά και την κατάταξη, των διαφημίσεών σας, στα Ranking σας στη Google, ώστε να είστε βέβαιοι για την αφοσίωσή μας, και τη συνεχή ενασχόλησή μας, με την προώθηση της επιχείρησής σας, με τη χρήση Google Ads Campaigns.

Διαφημιστείτε, Σήμερα, Μέσω Της Μεγαλύτερης Μηχανής Αναζήτησης Στον Κόσμο

Οι πιστοποιημένοι από τη Google Experts της SocialMe.gr, αναλαμβάνουν τον επαγγελματικό σχεδιασμό και διαχείριση των Google Ads Campaign σας, αξιοποιώντας, στο μέγιστο, το οποιοδήποτε διαφημιστικό Budget, είστε σε θέση να διαθέσετε, για διαφήμιση μέσω της Google.