Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

Λoγότυπo

Τι είναι το λογότυπο;

Η γραφιστική αποτύπωση, του εμπορικού σήματος, ή αλλιώς λογοτύπου, είναι η εικόνα της επιχείρησής σας, προς το κοινό. Για να είναι σωστά σχεδιασμένο, αλλά και, για να επικοινωνήσει, στην αγορά, την εταιρική ταυτότητα, της επιχείρησης, το λογότυπο, πρέπει να έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Όντας άνθρωποι, βασιζόμαστε πολύ, στο αισθητικό μέρος των πραγμάτων, και γι’ αυτό τον λόγο, κάθε επιχείρηση, που σέβεται τον εαυτό της, επιβάλλεται να έχει ένα καλά σχεδιασμένο, αλλά και μελετημένο, λογότυπο. Με αυτό τον τρόπο, η επιχείρηση σας, θα αποκτήσει brand awareness, και θα έχει, μια γερή βάση, για ένα επιτυχημένο branding.

Λογοτύπηση Στη SocialMe.gr

 • Λογότυπα λιτά, αλλά στοχευμένα
  Ένα λογότυπο, για να είναι εύκολα αναγνωρίσιμο, και, άρα, επιτυχημένο, θα πρέπει να φαίνεται απλό, και να μην δημιουργεί σύγχυση, σε αυτόν που το βλέπει. Όμως, πίσω από ένα απλό λογότυπο, στην πραγματικότητα, κρύβονται πολλές ώρες έρευνας, μελέτης και σχεδιασμού. Σχεδιάζουμε για εσάς λογότυπα που θα γίνουν εύκολα αναγνωρίσιμα, καθώς θα είναι λιτά, και με στοχευμένη λειτουργικότητα.
 • Λογότυπα αναγνωρίσιμα
  Το σωστά σχεδιασμένο λογότυπο, αποτυπώνεται εύκολα στο μυαλό του θεατή, και είναι, επίσης, εύκολο, να το επαναφέρει στην μνήμη του, και να το συνδυάσει, σχεδόν, υποσυνείδητα, με την επιχείρηση που αυτό εκπροσωπεί, και το αντίστροφο. Tα λογότυπα σχεδίασης SocialMe.gr είναι σίγουρο, πως, θα γίνουν σύντομα αναγνωρίσιμα, και θα ταυτιστούν με την επιχείρηση σας.
 • Λογότυπα Διαχρονικά
  Ένα καλό λογότυπο, θα διαρκέσει, για πολλές δεκαετίες, χωρίς να χρειαστεί να επανασχεδιαστεί. Τα πιο επιτυχημένα λογότυπα, όλων των εποχών, κατάφεραν να μείνουν αναλλοίωτα στον χρόνο, ή με ελάχιστες τροποποιήσεις, και παραλλαγές. Οι παρερχόμενες, και δημοφιλείς, σχεδιαστικές τάσεις, συνήθως, καταφέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα, και πολλές επιχειρήσεις πέφτουν στην παγίδα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να αντικαθιστούν, συχνά, τα βραχυπρόθεσμης ισχύος, λογότυπά τους, πράγμα το οποίο συνεπάγεται με το να χάνουν χρήματα, αλλά και την αναγνωσιμότητα, της επιχείρησής τους. Η δημιουργική ομάδα της SocialMe.gr, είναι κατάλληλα καταρτισμένη, ώστε να δημιουργήσει, για εσάς, λογότυπα, τα οποία θα μείνουν αναλλοίωτα στον χρόνο.
 • Λογότυπα Ευέλικτα
  Το επιτυχημένο Λογότυπο, έχει μεγάλη ευελιξία, και μπορεί, να εφαρμοστεί, σε πληθώρα εφαρμογών, αλλά και, να λειτουργήσει, σε μεγάλη χρωματική γκάμα. Τα λογότυπα, που σχεδιάζει η SocialMe.gr, είναι πάντοτε ευέλικτα, και λειτουργούν, σε οποιαδήποτε εφαρμογή, θελήσετε να τα χρησιμοποιήσετε.

Ενδεικτικά Έργα

img
img
img
img
img
img
img
img
img

Αποκτήστε Ένα Πανίσχυρο Εταιρικό Λογότυπο

Εμείς, στην SocialMe.gr, σχεδιάζουμε, όλα τα λογότυπα, με γνώμονα, τα ειδικά χαρακτηριστικά, το κοινό, την ιστορία, και την φύση, της επιχείρησης σας. Μετά από μεγάλη, και εντατική, έρευνα, προχωράμε, με σωστά, και μελετημένα, βήματα, έτσι ώστε, να αποκτήσετε, το κατάλληλο λογότυπο, που θα αποτελέσει, τη βάση, για το Branding, το οποίο, θα απογειώσει, την επιχείρηση σας.