Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

Photography & Videography

Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του Visual Marketing

Παράγουμε πρωτότυπο οπτικοακουστικό υλικό, που κάνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, ιδιαίτερα δελεαστικά.

Ένα Expert Team από Photographers, Videographers, Montage Specialists, και Art Directors, δουλεύουν για να επιτύχουν το αρτιότερο και αποδοτικότερο τελικό αποτέλεσμα.

Photography & Videography Στη SocialMe.gr

  • Διενέργεια φωτογραφίσεων και βιντεοληψιών στο χώρο της επιχείρησής σας On-site λήψη θεματικών φωτογραφιών και βίντεο, που απεικονίζουν το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών της κάθε επιχείρησης, και χρησιμοποιούνται στα Social Media, αλλά και σε προωθητικά μέσα, τόσο φυσικά, όσο και Digital.
  • Πανοραμικές λήψεις με χρήση Drone Καταγραφή των εξωτερικών χώρων των επιχειρήσεων, μέσω επαγγελματικού χειρισμού των νεότερων μοντέλων Phantom Drones, και δημιουργία εντυπωσιακών Video, Video Stills, και φωτογραφιών, που ενσωματώνονται στις κατά καιρούς προωθητικές ενέργειες της εκάστοτε επιχείρησης.
  • Καλλιτεχνική διεύθυνση σκηνικών
    Δημιουργία καλαίσθητων συνθέσεων, οι οποίες επικεντρώνονται στην επίτευξη ενός, κατά το δυνατό, φυσικού αποτελέσματος, που παράλληλα, αναδεικνύει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την ποιότητα των απεικονιζόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Πλήρης επεξεργασία και αισθητική επιμέλεια φωτογραφιών και βίντεο
    Τελική επεξεργασία και αξιολόγηση του παραγόμενου υλικού, με σκοπό την επιλογή εξαιρετικών λήψεων και στιγμιοτύπων, τα οποία και θα συνθέτουν ένα συνεκτικό, και άρτια αισθητικό, αποτέλεσμα, ανάλογο του κύρους του Brand σας.

Ενδεικτικά έργα

Εμπιστευτείτε Τους Expert Photographers & Videographers Της SocialMe.gr

Απολαύστε ένα πακέτο υπηρεσιών φωτογραφίσεων και βιντεοληψιών επαγγελματικού επιπέδου, στη συχνότητα την οποία εσείς επιθυμείτε! Επικοινωνήστε μαζί μας, για να αναδείξετε την υπεροχή της επιχείρησής σας, μέσω προηγμένων τεχνικών Visual Marketing!