Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

Fruttidimare

Fruttidimare

Αναλάβαμε με επιτυχία την προώθηση του εστιατορίου Frutti Di Mare στη Θεσσαλονίκη. Από την δημιουργία νέας ιστοσελίδας έως την προώθηση των κρατήσεων και του Franchise, οι ειδικοί της SocialMe έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Visit Site
Θεαματική Αύξηση Αλληλεπίδρασης στο Facebook

Θεαματική Αύξηση Αλληλεπίδρασης στο Facebook

Χαρακτηριστικά, η SocialMe.gr, κατάφερε την δραματική αύξηση των Οργανικών Δεικτών της σελίδας της επιχείρησης στο Facebook, οι οποίες έφτασαν το 421% ως προς τις αλληλεπιδράσεις με τη δημοσίευση, και το 207% ως προς τις προβολές της σελίδας.

Ολοκληρωμένες Λύσεις Προώθησης

Ολοκληρωμένες Λύσεις Προώθησης

Επιπλέον, η Socialme.gr έχει αναλάβει εξολοκλήρου τη στρατηγική ανάπτυξης της Frutti Di Mare, έχοντας αναλάβει τόσο την αποτελεσματική της προβολή μέσω του Facebook, Instagram, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube, και TripAdvisor, Email Marketing, και Online Contests, καθώς και τη διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων της, μέσω της προώθησης του συστήματος δικαιόχρησής της (Franchise).

Αποτελεσματική διαχείριση Adwords Campaigns

HSocialMe.gr ανέλαβε τη δημιουργία campaignsAdWordsγια το κατάστημα, και για την προώθηση του Franchise, με πραγματική απόδοση για τον πελάτη. Πετύχαμε μέσο κόστος ανά κλικ στα 0,06
– 0,08 λεπτά
, QualityScore 8/10 στα περισσότερα keywords και CTR σταθερά πολύ πάνω από 2%, που είναι το ελάχιστο επιτρεπτό, δηλαδή κοντά στο 6 – 7 %.

Σε συνδυασμό με την landingpage που δημιουργήσαμε για το
Franchise, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, καθώς οδήγησε σε νέες ζητήσεις συνεργασίας να καταφτάνουν καθημερινά στο email της εταιρείας.

421% Αύξηση Αλληλεπίδρασης στο Facebook
24,71% Open Rate στα Newsletters
0,04$ Κόστος ανά Επισκέπτη στην προώθηση του Franchise
8/10 Δείκτης Ποιότητας Adwords Ads