fbpx
Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

Σχεδιασμός Εντύπoυ

Σχεδιασμός επαγγελματικών εντύπων για κάθε χρήση από την Socialme

Εκτός από μέρος της Εταιρικής ταυτότητας, τα έντυπα, όπως επιστολόχαρτα, επαγγελματικές κάρτες, μενού/κατάλογοι, αφίσες, φυλλάδια κτλ., είναι ένα βασικό μέσο επικοινωνίας με τους υποψήφιους πελάτες.

Τα έντυπα, σχεδιαστικά, επιβάλλεται, να συνάδουν, με το προφίλ, και την φιλοσοφία, της επιχείρησής σας. Πίσω από τον σχεδιασμό, ενός εντύπου, υπάρχει λεπτομερής και εκτενής μελέτη, έτσι ώστε το έντυπο, εκτός από καλαίσθητο, να εξυπηρετεί και τον σκοπό του, δηλαδή, να προωθεί, και να διαφημίζει το προϊόν.

Η ομάδα της SocialMe εκτός από το να προωθεί και να διαφημίζει την επιχείρησή σας μέσω του Internet Marketing, μπορεί να δημιουργήσει, για εσάς, ξεχωριστά έντυπα, τα οποία, θα βοηθήσουν, τόσο στο να προσελκύσετε νέους πελάτες, όσο και στο να φανεί η υπεροχή της επιχείρησης σας σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Τα έντυπα είναι απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι  του marketing της επιχείρησης σας. Και αυτό, διότι, δίνουν στο κοινό ένα ξεχωριστό Brand Experience που τα Online μέσα δεν μπορούν.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Socialme για την δημιουργία των εντύπων σας;

 • Δίνουμε έμφαση στο αισθητικό αποτέλεσμα

Τα φυλλάδια, οι αφίσες, οι κάρτες, και όλα τα είδη εντύπου, έχουν υλική υπόσταση, και, συνεπώς αυτά τα αντικείμενα μπαίνουν σε σπίτια, σε γραφεία, και, γενικά, στο χώρο του κοινού, για μήνες, ή και χρόνια, σε αντίθεση με την διαφήμιση στο ίντερνετ.

Δίνουμε έμφαση ώστε τα έντυπα που θα δημιουργήσουμε, θα τηρούν τα σύγχρονα πρότυπα στο design και θα προσδίδουν διαβάζονται ευχάριστα από το κοινό σας.

 • Ενίσχυση του κύρους της εταιρείας σας

Όταν κάτι τυπωθεί, δίνει την αίσθηση του κύρους, και της εγκυρότητας. Όπως λένε οι Αμερικάνοι, ένα έντυπο, που βρίσκεται σε ένα τραπέζι, θα παραμένει, στην ίδια θέση, για κάθε μέρα, μέχρι κάποιος να το πάρει ξανά στα χέρια του για να το διαβάσει – πράγμα που αποτελεί μια διαρκή υπενθύμιση της ισχύος, και του κύρους του Brand σας.

 • Στόχος μας η αύξηση του Engagement

Όταν κάποιος επισκέπτεται ένα site μπορεί να παραμένει σε αυτό κάποιον συγκεκριμένο περιορισμένο χρόνο. Όταν όμως κάποιος πιάσει ένα τυπωμένο φυλλάδιο, ασχολείται περισσότερο χρόνο, μαζί του, διαβάζοντας μεγάλο μέρος αυτού.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος, έχει προγραμματιστεί να διαβάζει καλύτερα κάτι απτό, παρά κάτι σε ηλεκτρονική μορφή. Χαρακτηριστικά, ένας μέσος καταναλωτής, σπαταλά 43 λεπτά για να διαβάσει ένα περιοδικό, ενώ μόλις 10 λεπτά, για να διαβάσει ηλεκτρονικά ένα Blog.

 • Στοχευμένη εδραίωση του Brand Name σας

Ο πλέον καταλληλότερος τρόπος για να δημιουργηθεί αναγνωσιμότητα και Brand Awareness, είναι το έντυπο. Χρησιμοποιούμε, τα κατάλληλα χρώματα, σχεδιαστικά γραφικά, και τις κατάλληλες γραμματοσειρές, με σκοπό να εδραιώσουμε, ακόμη περισσότερο, την εταιρική σας ταυτότητα και να δώσουμε το δικό της στίγμα στην αγορά.

Αφεθείτε Στις Δημιουργικές Δυνάμεις Της Print And Design Team Της SocialMe 

Στη SocialMe δημιουργούμε καλαίσθητα, και πρωτότυπα, έντυπα, τα οποία και εξυψώνουν το Brand σας, και ισχυροποιούν τη θέση του, τόσο στην αγορά, αλλά και στη συνείδηση των καταναλωτών.

Κάποια από τα έντυπα, τα οποία η SocialMe μπορεί να δημιουργήσει για εσάς είναι ενδεικτικά:

 • Φυλλάδια
 • Κατάλογοι-Μενού
 • Επαγγελματικές Κάρτες
 • Αφίσες
 • Επιστολόχαρτα
 • Αυτοκόλλητα
 • Προσκλήσεις  
 • Και άλλα κατόπιν παραγγελίας