Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

SEO Marketing

Αποκτήστε την θέση που σας αξίζει στις μηχανές αναζήτησης

Το SEO (search engine optimization) ή αλλιώς η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing) αποτελεί τον πιο διαδεδομένο και αποτελεσματικό τρόπο για αυξήσετε την επισκεψιμότητα στοχευμένα και αποδοτικά.

Ο σκοπός των ενεργειών SEO είναι να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στα πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης όταν ο χρήστης προβαίνει σε αναζητήσεις χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά σχετικές με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

83
%
Αύξηση επισκεψιμότητας αναζήτησης
52
%
Μείωση του Bounce Rate
58
%
Αύξηση χρόνου παραμονής στην ιστοσελίδα
27
%
Αύξηση Pages Per Session
Είναι απαραίτητο πλέον όχι μόνο να δημιουργήσετε μία ιστοσελίδα αλλά και να εξασφαλιστεί ότι οι μηχανές αναζήτησης (GOOGLE) μπορούν να την κατατάξουν σε υψηλή θέση για τις λέξεις κλειδιά που “θα φέρουν“ πελάτες στην επιχείρηση.
  • Δημιουργούμε ένα στρατηγικό πλάνο εργασίας για την ιστοσελίδα σας αναλύοντας όλες τις παραμέτρους και τον ανταγωνισμό
  • Οι αρθρογράφοι μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στο SEO και μπορούν να εμπλουτίσουν το site σας με χρήσιμα και SEO optimized άρθρα

Οι SEO υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Αναλυση λεξεων κλειδιων
Αναλυση λεξεων κλειδιων
Αναλύουμε τις βασικότερες λέξεις κλειδιά που χρειάζεται να στοχεύσουμε με βάση το είδος της επιχείρησής σας
ON-PAGE SEO
ON-PAGE SEO
Προχωρούμε σε όλες τις ρυθμίσεις στο περιεχόμενο των εσωτερικών σελίδων και στις διαδικασίες SEO on site με βάση τις πιο αποτελεσματικές SEO μεθόδους
SEO off site
SEO off site
Δημιουργούμε ποιοτικούς εξωτερικούς συνδέσμους προς την ιστοσελίδα σας (SEO off site) χωρίς να φοβάστε για κανένα λόγο το Black Hat SEO σε εμάς!

Δείτε γιατί στο SEO ξεχωρίζουμε

Παρακολουθούμε διαρκώς την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας από τις μηχανές αναζήτησης με στατιστική ανάλυση δεδομένων. Ακολουθούμε πιστά την πολιτική της Google στο SEO και παρακολουθούμε όλες τις αλλαγές στον αλγόριθμο της Google
img
Philipp Sarailis
Στην εταιρεία μας η πρώτη προτεραιότητα είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας SEO υπηρεσιών ώστε το site σας να βρίσκεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης όχι μόνο τώρα αλλά για πάντα!
Philipp Sarailis
Socialme CEO
Μάχη Δημητριάδου
Η δημιουργία μοναδικού περιεχομένου (άρθρα, posts) που τηρεί όλους τους SEO κανόνες παραμένει σταθερά ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας. Αυτή είναι η αποστολή μας!
Μάχη Δημητριάδου
SEO Copywriter

Δείτε Πόσο Optimized Είναι Τώρα Η Σελίδα Σας

Ζητήστε Μας Δωρεάν SEO Report

Δωρεάν SEO report από τους ειδικούς της Socialme

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με ένα αναλυτικό Report για το τρέχων SEO στην σελίδα σας και μία προσφορά βελτιστοποίησης SEO