Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

SMS Marketing

Τι Είναι Το SMS Marketing;

To SMS Marketing, είναι η μαζική κοινοποίηση προωθητικών ενεργειών, μέσω της χρήσης σύντομων τηλεφωνικών μηνυμάτων (SMS), σε κινητά τηλέφωνα.

Το Marketing μέσω SMS, είναι μια ιδιαίτερα διαδεδομένη, οικονομική, αλλά και αποτελεσματική μέθοδος.

Μέσω του SMS Marketing, μπορείτε να διανείμετε τα επιθυμητά μηνύματα, άμεσα, και απόλυτα συγχρονισμένα, σε ένα μεγάλο αριθμό πελατών, προσφέροντάς τους, την πληροφορία, κυριολεκτικά, στα δάκτυλά τους!

Γιατί Να Επιλέξετε Το SMS Marketing;

img
 • 90% των SMS διαβάζονται εντός 3 λεπτών από την παραλαβή τους
 • Στο πλαίσιο ερευνών, 82% των ερωτηθέντων, απάντησαν ότι ανοίγουν κάθε SMS που λαμβάνουν
 • Επιπλέον, 70% αυτών δήλωσαν ότι τα SMS είναι ένα αποτελεσματικό μέσο για να τραβήξει την προσοχή τους
 • Ένα 75% υποστήριξε ότι εκτιμά το να λαμβάνει προσφορές μέσω SMS
 • 84% των μικρών-μεσαίων επιχειρήσεων που επένδυσαν στο SMS Marketing, ανάφεραν ότι έχουν δει τόσο άμεση, τόσο και μακροπρόθεσμη επίδραση τόσο στην απήχηση, αλλά και τις πωλήσεις τους

SMS Marketing Στη SocialMe.gr, Διαχείρισης Από Το Expert SMS Marketing Team Μας

 • Δυνατότητα επιλογής εξατομικευμένων πακέτων SMS
  Διαλέξτε τον αριθμό SMS, που εξυπηρετεί τις ανάγκες, της επιχείρησής σας! Είτε χρειάζεται να κάνετε σποραδική ενημέρωση του κοινού σας, ή να στέλνετε, τακτικά, μηνύματα, σχετικά με τις διάφορες κινήσεις σας, η SocialMe.gr, έχει σίγουρα ένα πακέτο, που θα εκπληρώσει τις απαιτήσεις σας!
 • SMS Copywriting
  Ξέρουμε ακριβώς, πώς να κάνουμε το διαφημιστικό σας μήνυμα, περιεκτικό, και άκρως δελεαστικό – κάνοντας την πληροφορία, απλή, και κατανοητή, από το σύνολο των παραληπτών της λίστας σας. Επιπλέον, μέσω το κειμένου των SMS, δημιουργούμε ένα Sense Of Urgency, κοινώς, προτρέπουμε τους πελάτες, να αναλάβουν δράση!
 • Προώθηση του Site και των Social Media Σας
  Ενσωμάτωση των Links των σελίδων της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, στο σώμα των προωθητικών SMS, με σκοπό την ανακατεύθυνση των παραληπτών σε αυτές.
 • Σύνταξη Blacklist
  Καταχώρηση όλων των αριθμών, τους οποίους, είτε δεν επιθυμείτε να ενημερώνετε, είτε, για οποιουσδήποτε λόγους, δεν παραδίδονται τα SMS σας, σ ’αυτούς, σε μια συγκεντρωτική λίστα, τη λεγόμενη Blacklist. Με το Upload της Blacklist, βεβαιώνετε, ότι, δε θα στέλνετε, ούτε θα χρεώνεστε, άσκοπα!
 • Αναλυτικές αναφορές
  Κάθε αποστολή Bulk SMS, συνοδεύεται από τα αντίστοιχα στατιστικά, που σας βοηθούν να αξιολογήσετε την αποτελεσματικότητά της. Συγκεκριμένα, αποκτάτε μια πλήρη εικόνα, για το ποσοστό των μηνυμάτων, τα οποία δεν παραδόθηκαν, και έτσι, μπορείτε να διαλέξετε, ποιες θα είναι οι ενέργειές σας, σε μια μελλοντική καμπάνια.
 • Προσωποποιημένα μηνύματα
  Η αποστολή μηνυμάτων, τα οποία συμπεριλαμβάνουν το όνομα κάθε παραλήπτη, δημιουργούν μεγαλύτερο Customer Engagement, καθώς και ενισχύει τη σχέση εμπιστοσύνης των πελατών σας, με την επιχείρησή σας.

SMS Marketing Στη SocialMe.gr, Με Διαχείριση Από Εσάς

 • Web To SMS
  Μέσω της πλατφόρμας Web SMS, που σας προσφέρει η SocialMe.gr, έχετε την πλήρη διαχείριση, της κάθε διαφημιστικής καμπάνιας, ελέγχοντας, και τροποποιώντας, τις επιμέρους παραμέτρους της, και να διατηρείτε τον πλήρη έλεγχο της ακολουθούμενης SMS Marketing στρατηγικής σας.
 • Εύκολο & Γρήγορο Uploading Των Στοιχείων Των Πελατών Σας
  Με  ένα Click, μπορείτε να κάνετε Uploading, το αρχείο .cvs, .xls, ή .txt, στο οποίο έχετε καταχωρημένους τους τηλεφωνικούς αριθμούς των πελατών σας, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης Web to SMS. Τόσο απλά!
img

Το SMS Marketing, Είναι Ιδιαίτερα Χρήσιμο Για…

img
 • Πάσης Φύσεως Επιχειρήσεις, Εταιρείες & Οργανισμούς
  - Προώθηση πακέτων και υπηρεσιών
  - Αποστολή εξειδικευμένων κωδικών ασφαλείας
  - Προώθηση προσφορών
  - Υπηρεσίες Customer Service
 • Καταστήματα Λιανικής & E-Shop
  - Ενημέρωση για την περίοδο των εκπτώσεων
  - Κοινοποίηση ειδικών προσφορών
  - Αποστολή εκπτωτικών κουπονιών
  - Γνωστοποίηση νέων παραλαβών
  - Προώθηση Special Events
 • Ελεύθερους Επαγγελματίες & Ιατρούς
  - Επιβεβαίωση ραντεβού
  - Υπενθύμιση ραντεβού
  - Ενημέρωση πελατών ή/και ασθενών
  - Αποστολή ευχητήριων μηνυμάτων τις περιόδους των εορτών (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα)
 • Προεκλογικές Καμπάνιες – Προεκλογικά SMS

Δημιουργήστε Σήμερα Την Πιο Συμφέρουσα Και Προσοδοφόρα SMS Marketing Campaign!

Η SocialMe.gr θα σας βοηθήσει να φτάσουν τα προωθητικά SMS σας στα Εισερχόμενα μηνύματα των χιλιάδων πελατών σας, όπου και αν αυτοί βρίσκονται! Επωφεληθείτε της δωρεάν προσφοράς μας, και δείτε, πώς μια SMS Marketing Campaign, μπορεί να αυξήσει άμεσα τις πωλήσεις σας!

img