fbpx
Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

SMS Marketing

Πως το SMS Marketing μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις σας;

To SMS Marketing είναι η μαζική κοινοποίηση προωθητικών ενεργειών  μέσω της χρήσης σύντομων τηλεφωνικών μηνυμάτων (SMS) σε κινητά τηλέφωνα.

Το Marketing μέσω SMS είναι μια ιδιαίτερα διαδεδομένη, οικονομική, αλλά και αποτελεσματική μέθοδος.

Μέσω του SMS Marketing μπορείτε να αποστείλετε επιθυμητά μηνύματα  άμεσα και απόλυτα συγχρονισμένα σε ένα μεγάλο αριθμό πελατών προσφέροντάς τους την πληροφορία κυριολεκτικά στα δάκτυλά τους!

Γιατί χρειάζεστε το SMS Marketing στην εταιρεία σας;

 • 90% των SMS διαβάζονται εντός 3 λεπτών από την παραλαβή τους
 • Στο πλαίσιο ερευνών, 82% των ερωτηθέντων, απάντησαν ότι ανοίγουν κάθε SMS που λαμβάνουν
 • Επιπλέον, 70% αυτών δήλωσαν ότι τα SMS είναι ένα αποτελεσματικό μέσο για να τραβήξει την προσοχή τους
 • Ένα 75% υποστήριξε ότι εκτιμά το να λαμβάνει προσφορές μέσω SMS
 • 84% των μικρών-μεσαίων επιχειρήσεων που επένδυσαν στο SMS Marketing, ανάφεραν ότι έχουν δει τόσο άμεση, τόσο και μακροπρόθεσμη επίδραση τόσο στην απήχηση, αλλά και τις πωλήσεις τους

Γιατί να εμπιστευτείτε το SMS Marketing στους experts της SocialMe ;

 • Δυνατότητα επιλογής εξατομικευμένων πακέτων SMS

Διαλέξτε τον αριθμό SMS που εξυπηρετεί τις ανάγκες της επιχείρησής σας! Είτε χρειάζεται να κάνετε σποραδική ενημέρωση του κοινού σας ή να στέλνετε τακτικά μηνύματα σχετικά με τις διάφορες κινήσεις σας η SocialMe έχει σίγουρα ένα πακέτο που θα εκπληρώσει τις απαιτήσεις σας!

 • SMS Copywriting

Ξέρουμε ακριβώς πώς να κάνουμε το διαφημιστικό σας μήνυμα περιεκτικό και άκρως δελεαστικό – κάνοντας την πληροφορία, απλή και κατανοητή  από το σύνολο των παραληπτών της λίστας σας. Επιπλέον, μέσω το κειμένου των SMS, δημιουργούμε ένα Sense Of Urgency, κοινώς, προτρέπουμε τους πελάτες να αναλάβουν δράση!

 • Προώθηση του Site και των Social Media Σας

Ενσωμάτωση των Links των σελίδων της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο στο σώμα των προωθητικών SMS, με σκοπό την ανακατεύθυνση των παραληπτών σε αυτές.

 • Σύνταξη Blacklist

Καταχώρηση όλων των αριθμών τους οποίους, είτε δεν επιθυμείτε να ενημερώνετε, είτε για οποιουσδήποτε λόγους δεν παραδίδονται τα SMS σας σ ’αυτούς σε μια συγκεντρωτική λίστα, τη λεγόμενη Blacklist. Με το Upload της Blacklist εξασφαλίζετε ότι δε θα στέλνετε, ούτε θα χρεώνεστε  άσκοπα!

 • Αναλυτικές αναφορές

Κάθε αποστολή Bulk SMS  συνοδεύεται από τα αντίστοιχα στατιστικά που σας βοηθούν να αξιολογήσετε την αποτελεσματικότητά της. Συγκεκριμένα, αποκτάτε μια πλήρη εικόνα  για το ποσοστό των μηνυμάτων τα οποία δεν παραδόθηκαν και έτσι μπορείτε να διαλέξετε ποιες θα είναι οι ενέργειές σας σε μια μελλοντική καμπάνια.

 • Προσωποποιημένα μηνύματα

Η αποστολή μηνυμάτων τα οποία συμπεριλαμβάνουν το όνομα κάθε παραλήπτη δημιουργούν μεγαλύτερο Customer Engagement  καθώς και ενισχύει τη σχέση εμπιστοσύνης των πελατών σας, με την επιχείρησή σας.

SMS Marketing στη SocialMe με Διαχείριση από εσάς

 • Web To SMS

Μέσω της πλατφόρμας Web SMS, που σας προσφέρει η SocialMe έχετε την πλήρη διαχείριση της κάθε διαφημιστικής καμπάνιας ελέγχοντας  και τροποποιώντας τις επιμέρους παραμέτρους της  και να διατηρείτε τον πλήρη έλεγχο της ακολουθούμενης SMS Marketing στρατηγικής σας.

 • Εύκολο & Γρήγορο Uploading Των Στοιχείων Των Πελατών Σας

Με  ένα Click, μπορείτε να κάνετε Upload  το αρχείο .cvs, .xls, ή .txt, στο οποίο έχετε καταχωρημένους τους τηλεφωνικούς αριθμούς των πελατών σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης Web to SMS. Τόσο απλά!

Το SMS Marketing, Είναι Ιδιαίτερα Χρήσιμο Για…

 • Πάσης Φύσεως Επιχειρήσεις, Εταιρείες & Οργανισμούς
  - Προώθηση πακέτων και υπηρεσιών
  - Αποστολή εξειδικευμένων κωδικών ασφαλείας
  - Προώθηση προσφορών
  - Υπηρεσίες Customer Service
 • Καταστήματα Λιανικής & E-Shop
  - Ενημέρωση για την περίοδο των εκπτώσεων
  - Κοινοποίηση ειδικών προσφορών
  - Αποστολή εκπτωτικών κουπονιών
  - Γνωστοποίηση νέων παραλαβών
  - Προώθηση Special Events
 • Ελεύθερους Επαγγελματίες & Ιατρούς
  - Επιβεβαίωση ραντεβού
  - Υπενθύμιση ραντεβού
  - Ενημέρωση πελατών ή/και ασθενών
  - Αποστολή ευχητήριων μηνυμάτων τις περιόδους των εορτών (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα)
 • Προεκλογικές Καμπάνιες – Προεκλογικά SMS

Δημιουργήστε Σήμερα Την Πιο Συμφέρουσα Και Προσοδοφόρα SMS Marketing Campaign!

Η SocialMe.gr θα σας βοηθήσει να φτάσουν τα προωθητικά SMS σας στα Εισερχόμενα μηνύματα των χιλιάδων πελατών σας, όπου και αν αυτοί βρίσκονται! Επωφεληθείτε της δωρεάν προσφοράς μας, και δείτε, πώς μια SMS Marketing Campaign, μπορεί να αυξήσει άμεσα τις πωλήσεις σας!