Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

Tasos Aggelopoulos

Σχεδιάζω και μπογιατίζω,όχι τοίχους αλλά χαρτιά ,από μικρό παιδί.Αγαπημένο μου μάθημα πάντα τα καλλιτεχνικά. Η οπτική επικοινωνία είναι κάτι που γνωρίζω καλά και την εκφράζω με κάθε ευκαιρία έχοντας πολλές και αστείρευτες ιδέες στο μυαλό μου.

Με πάθος,όρεξη ,δημιουργικότητα ,επιμονή και πολύ υπομονή καθημερινά αναλαμβάνω να μεταφέρω μηνύματα πελατών στο κοινό χρησιμοποιώντας όχι τον γραπτό ή προφορικό λόγο,αλλά την εικόνα,καθώς η γραφιστική είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να χειρίζεσαι καλά κάποια προγράμματα στον υπολογιστή.

Ασχολούμενος με την Γραφιστική, προτιμώ να εκφράζομαι και να αναδεικνύω τις πτυχές του χαρακτήρα μου μέσα από τις γραφικές  απεικονίσεις κάθε λογής.Με επιρροές από Botticelli και Warhol μέχρι Marina Abramovic, καταφέρνω να δημιουργώ εικόνες,οι οποίες με κάποιον περίεργο τρόπο θα συνθέσουν κάτι που θα αποτελέσει το μέσο για την διάδοση του μηνύματος που ο εκάστοτε πελάτης θα ζητήσει να μεταδόσει στο κοινό.

Συνδυάζω ιδανικά την σύγχρονη αλλά ενίοτε και κλασσική αισθητική με την πρακτικότητα, πράγμα που με καθιστά time efficient,ευέλικτο και ευάρμοστο.

Τι είναι αυτό που αγαπώ περισσότερο στο αντικείμενό μου; Μα φυσικά η πληθώρα συνδυασμών,εναλλακτικών και επιλογών ,η οποία καθιστά την καθημερινότητα μου να μην είναι ποτέ βαρετή και ποτέ ίδια. Η γραφιστική αλλάζει συνεχώς και δεν μένει ποτέ ίδια,εάν γουστάρεις να είσαι σε αυτό τον χώρο πρέπει να ξέρεις να προσαρμόζεσαι και να αναθεωρείς τα πάντα με τον ίδιο συνεχή ρυθμό,εξάλλου όπως λένε και οι Αμερικάνοι “Love it or leave it!”  .

Τις ώρες που δεν μετράω pixels και picas  στην οθόνη του υπολογιστή ή τις ίντσες των touchscreen,μου αρέσει να προγραμματίζω τα επόμενα ταξίδια μου σε άγνωστους προορισμούς,πραγματικούς ή φανταστικούς,καθώς και να αποτυπώνω τις σκέψεις μου στο  χαρτί ή στον καμβά.

Όντας μέλος της ομάδας της Social Me ,έχω την δυνατότητα να οπτικοποιώ και να απεικονίζω ακόμα περισσότερες ιστορίες ανθρώπων,επιχειρήσεων αλλά και προιόντων από όλα τα μέρη του κόσμου,δοκιμάζοντας και εξερευνώντας καθημερινά τα όρια της φαντασίας μου.Πιστέυω πως με το ομαδικό πνέυμα της ομάδας των ανθρώπων της Social Me,συμβάλλω στην ανάδειξη και προώθηση των πελατών της εταιρίας.

Στόχος μου ,η δημιουργία μίας ξεχωριστής οπτικής ταυτότητας που προσαρμόζεται στις ανάγκες αλλά και τα μέτρα του κάθε επιχειρηματία,η οποία είναι και αυτή που διαφοροποιεί την Social Me σε σχέση με τον ανταγωνισμό της.

Με αυτό τον τρόπο,η κάθε επιχείρηση έχει ξεχωριστή οπτική προσέγγιση που σε συνδυασμό με την επίσης εξατομικευμένη προσέγγιση των συνεργατών της Social Me ,καταφέρνει να εκπροσωπείται και να διαφημίζεται με τον μέγιστο καλύτερο τρόπο.