Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

Cafe Bar Marketing

Εισάγετε Το Café ή/και Bar Σας Στη Digital Εποχή

Τα Café-Bar βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις της λίστας με τις κατηγορίες νεοσυσταθέντων επιχειρήσεων, στην Ελλάδα της κρίσης. Συγκεκριμένα, το 2016 άνοιξαν 5.613 νέα καταστήματα στον κλάδο της εστίασης

Ο ανταγωνισμός στον κλάδο, είναι μεγάλος, και οποιαδήποτε νέα, ή υφιστάμενη επιχείρηση, οφείλει να χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα εργαλεία Internet Marketing, ώστε να ισχυροποιήσει τη θέση της στον τομέα της, και να επιτύχει υψηλά ποσοστά προσέλκυσης, αλλά και διατήρησης νέων πελατών.

Τι εμπεριέχει το Marketing για Café ή/και Bar;

Οι υπηρεσίες Marketing για Café ή/και Bar, προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των συγκεκριμένων επιχειρήσεων. Photography και Videography, Social Media Marketing, Κατασκευή Ιστοσελίδας, Google AdWords, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες στις οποίες θα πρέπει να επενδύσει μια σύγχρονη επιχείρηση Café ή/και Bar, για τη διασφάλιση της βιωσιμότητάς της.

img

Γιατί πρέπει εμπιστευτείτε το Marketing του Café ή/και Bar σας, σε Expert Internet Marketers;

Σήμερα, ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός Café ή/και Bar, αναθέτει τη διαχείριση των Social Media του, σε κάποιον ερασιτέχνη του κλάδου, ή ακόμα και σε κάποιον υπάλληλο του καταστήματος!

Όπως και κάθε άλλη διεργασία σχετικά με τη λειτουργία μιας επιχείρησης, το Marketing θα πρέπει να προσεγγίζεται με επαγγελματισμό, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες προσεγγίσεις πάνω στο αντικείμενο, οι οποίες και θα επιφέρουν, άμεσα, τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η συνεργασία σας με ένα Expert Team από Internet Marketers, θα σας επιτρέψει να επικεντρωθείτε, τόσο εσείς, όσο και το προσωπικό σας, σε αυτό που πρέπει: την ενασχόλησή σας, με τα καθημερινά ζητήματα της λειτουργίας της επιχείρησής σας, ενώ αυτή, θα δουλεύει ακούραστα, 24/7, για να επιτύχει την αύξηση των πελατών και των πωλήσεών σας!

img

Café ή/και Bar Marketing Στη SocialMe.gr

 • Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Photography και Videography
  Διενεργούμε φωτογραφίσεις τονίζοντας τα χαρακτηριστικά των χώρων του καταστήματός σας, προβάλλοντας τις προτάσεις του καταλόγου σας, και αποτυπώνοντας το ευχάριστο κλίμα, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του
 • Αποδοτικό Social Media Marketing
  Επιφορτιζόμαστε με την συνεχή και έξυπνη αλληλεπίδραση με το κοινό σας, και δημιουργούμε την προσωπική σας Online επικοινωνιακή ταυτότητα, που στοχεύει στο να εδραιώσει το Brand σας στη συνείδησή του.
 • Καταχώρηση και Management Trip Advisor Listing
  Αλληλεπιδρούμε και συλλέγουμε καίριες πληροφορίες μέσω των κριτικών που αφήνουν οι χρήστες του TripAdvisor για την επιχείρησή σας.
 • Κατασκευή Ιστοσελίδας
  Ενισχύουμε την παρουσία του Café-Bar σας στο διαδίκτυο, δίνοντας το «Online στίγμα» της επιχείρησής σας, μέσω της δημιουργίας μιας εξατομικευμένης ιστοσελίδας, που θα παροτρύνει τους πελάτες σας, όχι μόνο να την επισκεφτούν, αλλά και να γίνουν θαμώνες της!
 • Διαφήμιση μέσω Google AdWords και Facebook Ads
  Η προβολή του Café-Bar σας μέσω των προηγμένων αυτών διαφημιστικών μέσων οδηγεί στην στοχευμένη προσέλκυση πελατών από την ευρύτερη περιοχή – και όχι μόνο – στην οποία βρίσκεται το κατάστημά σας, συμβάλλοντας στη διεύρυνση του πελατολογίου σας.
 • Graphic Design & Εταιρική Ταυτότητα
  Σας παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα γραφιστικών υπηρεσιών που αντανακλούν την ιδιαίτερη ταυτότητα του Café-Bar σας, και σας κάνουν να ξεχωρίζεται μέσα σε μια κατηγορία με ιδιαίτερο ανταγωνισμό.

Ξεκινήστε Τώρα Την Ανεπανάληπτη Προβολή Του Café-Bar σας!

Οι Internet Marketing Experts της SocialMe.gr, που μετρούν χρόνια εμπειρίας, αλλά και αμέτρητες συνεργασίες με Café-Bars, τα οποία και έχουν οδηγήσει στην επιτυχία! Δείτε εδώ τα Case Studies της SocialMe.gr, και επικοινωνήστε μαζί μας, για να αρχίσουμε άμεσα τη συνεργασία μας!

img