Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

Ξενοδοχειακό Marketing

Ισχυροποιείστε Τη Θέση Του Ξενοδοχείου Σας Στην Επικράτειά Του

Σήμερα, το Internet Marketing αποτελεί το πιο τελέσφορο μέσο προβολής και προώθησης ξενοδοχειακών μονάδων.

Η μετάβασή σας στη Digital σφαίρα των εξελίξεων προσδίδει Prestige στο Brand σας, και σας βοηθά να στοχεύσετε

Ξενοδοχειακό Marketing Για Το Σύγχρονο, Ψηφιακό Τοπίο

Το ξενοδοχειακό Marketing έχει μεταφερθεί, σχεδόν, εξολοκλήρου, στο διαδίκτυο.

Υπηρεσίες όπως Social Media Marketing, διαφήμιση μέσω Google AdWords και Social Media, Photography και Videography, αλλά και η κατασκευή μιας ιστοσελίδας – πύλης κρατήσεων, για το ξενοδοχείο σας, είναι απαραίτητες για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, αλλά και της κερδοφορίας, της ξενοδοχειακής σας μονάδας.

img

Τι κάνει το Ξενοδοχειακό Marketing από επαγγελματίες Marketers, να ξεχωρίζει;

Ερασιτέχνες Marketers, ή και απλά μέλη του προσωπικού των ξενοδοχείων, τα οποία επιφορτίζονται με τη διαχείριση της παρουσίας της επιχείρησης, όχι μόνο στα Social Media, αλλά και στο Internet γενικότερα, οδηγούν στην πτωτική πορεία των κρατήσεων, αλλά και στη δημιουργία ενός αφερέγγυου Brand Presence, το οποίο και δρα ανασταλτικά στην προσέλκυση, και διατήρηση, πελατών.

Μετρώντας συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου, οι Experts στο Ξενοδοχειακό Marketing, είναι εκπαιδευμένοι στο να αναγνωρίζουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης, και να χρησιμοποιούν τα κατάλληλα εκείνα εργαλεία, που θα τη βοηθήσουν να φτάσει στην κορυφή!

img

Ξενοδοχειακό Marketing Στη SocialMe.gr

  • Δημιουργία Εξατομικευμένου Portal Κρατήσεων Σας δίνουμε την ευκαιρία να απελευθερωθείτε από τις διάφορες πλατφόρμες ηλεκτρονικών κρατήσεων, μέσω της κατασκευής μιας ολόδικής σας ηλεκτρονικής διόδου, μέσω της οποίας οι πελάτες σας, θα μπορούν να κάνουν απευθείας τις κρατήσεις σας, χωρίς εσείς να χάνετε προμήθειες, σε τρίτους!
  • Υψηλών Προδιαγραφών Photography και Videography Πλήρης ανάδειξη όλων των χώρων, αλλά και των υπηρεσιών, του ξενοδοχείου σας, με μηνιαίες, επαγγελματικές, καλαίσθητες φωτογραφήσεις και βιντεοληψίες, που δημιουργούν, στους υποψήφιους πελάτες, την επιθυμία, να καταλύσουν στο ξενοδοχείο σας!
  • Social Media Advertising Υψηλού Κύρους Προσφέρουμε υπηρεσίες Social Media Advertising εξαιρετικού επιπέδου, που αντανακλούν, με περιεκτικό τρόπο, το Prestige του Brand σας, και καταφέρνουν να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον του ταξιδιωτικού κοινού.
  • Client- και Booking-Oriented Social Media Marketing Δυναμική, αλλά διακριτική, προώθηση των κρατήσεων, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας θερμής διαδικτυακής σχέσης με τους υφιστάμενους, αλλά και υποψήφιους, πελάτες σας, η οποίοι και θα διατηρούν ένα ισχυρό κίνητρο για την πραγματοποίηση κράτησης στο κατάλυμά σας!
  • Απόλυτα Στοχευμένο Και Αποδοτικό Google AdWords Advertising Προβάλουμε το ξενοδοχείο σας, εκεί που πρέπει: στους υποψήφιους πελάτες σας! Δημιουργώντας καμπάνιες Google AdWords, που συνδυάζουν χαμηλό CPC, και υψηλό QS, εξασφαλίζουμε την μέγιστη απόδοσή τους, αλλά και την άμεση αύξηση των κρατήσεών σας!
  • Revamping Εταιρικής Ταυτότητας Δημιουργούμε μια ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα, που σας κάνει να ξεχωρίζετε, και να εδραιώνετε το Brand σας στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού ως κυρίαρχο, όχι μόνο στην επικράτειά σας, αλλά και στον κλάδο σας, γενικότερα

Προβληθείτε Σε Προνομιακή Θέση Έναντι Των Ανταγωνιστών Σας & Αυξήστε Τις Κρατήσεις Σας, Σήμερα!

Οι ομάδα των 22 Experts της SocialMe.gr, σας προσφέρει ένα αξεπέραστο, Full-Service φάσμα υπηρεσιών, οι οποίες και σας βοηθούν να φτάσετε τα κέρδη σας, σε δυσθεώρητα ύψη!

img