fbpx
Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

Social Media Marketing

Κατακτήστε τα Social Media με τους ειδικούς της Socialme

Προβάλλουμε την επιχείρησή σας εκεί που βρίσκονται οι υποψήφιοι πελάτες σας. Δίνουμε στην επιχείρησή σας την προβολή που της αξίζει!
  • Τακτική ενημέρωση των Social Media σας
  • Δημιουργία και σχεδίαση επαγγελματικών προφίλ
  • Διαφήμιση και προώθηση μέσω Facebook Ads
  • Προβολή των κοινωνικών δικτύων σας σε στοχευμένο κοινό

Γιατί είναι επιτακτική η αποτελεσματική παρουσία σας στα Social Media;

H παρουσία σας στο διαδίκτυο είναι η Online επικοινωνιακή σφραγίδα σας για την οποία πλέον οφείλετε να μεριμνήσετε όσο τίποτα άλλο καθώς όλοι οι πελάτες σας είναι πλήρως εξοικειωμένοι με τα Social Media

Αναλογιστείτε ότι τα Social Media σας προσφέρουν την μοναδική ευκαιρία να ενημερώνετε σε πραγματικό χρόνο το κοινό σας σχετικά με τις διάφορες δραστηριότητες σας, τα προϊόντα  και τις υπηρεσίες σας αλλά και οποιαδήποτε άλλα νέα της επιχείρησης σας

Επίσης, η αλληλεπίδρασή σας με το κοινό σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε τις πραγματικές ανάγκες των πελατών σας και να αποκτήσετε μια σφαιρική άποψη, σχετικά με το προφίλ τους, τις αγοραστικές τους προτιμήσεις, αλλά και την άποψή τους για το Brand σας.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Socialme για την διαχείριση των Social Media

Η παρουσία της επιχείρησής σας, σε όλες τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, είναι επιτακτική. Όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση και αν δεν γίνει από ειδικούς, μπορεί να επιφέρει το αντίθετο αποτέλεσμα. Στην Socialme μελετάμε όλες τις παραμέτρους που απαιτείται ώστε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την εταιρεία σας!

  • Πλήρης διαχείριση όλων των Social Media Pages

Αναλαμβάνουμε, εξολοκλήρου, τη διαχείριση των σελίδων σας σε Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest, Google+, TripAdvisor, ενώ δημιουργούμε τους λογαριασμούς σας σε αυτά, σε περίπτωση απουσίας τους. 

  • Προβολή των κοινωνικών δικτύων σας σε στοχευμένο κοινό

Γνωστοποίηση της ύπαρξης των σελίδων σας στα προαναφερθέντα κοινωνικά δίκτυα, και εφαρμογή στρατηγικών που αποσκοπούν στην αύξηση της απήχησής και στην απόκτηση πολυάριθμων ενεργών Followers.

  • Διαφήμιση και προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών σας

Προσέλκυση πελατών βάσει απόλυτα εξειδικευμένων παραμέτρων, οι οποίες και επιτρέπουν τη διεύρυνση του πελατολογίου σας ξεπερνώντας τους οποιουσδήποτε περιορισμούς, οι οποίοι τίθενται από τα συμβατικά μέσα διαφήμισης.

  • Δημιουργία και Ανάρτηση πρωτότυπου και ενδιαφέροντος Content

Παροχή υπηρεσιών Copyrighting και Blogging, με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση του κοινού σας, αλλά και την πληροφόρησή του, σχετικά με τα νέα της εταιρείας σας

  • Αλληλεπίδραση με τους πελάτες & δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης

Απάντηση στα αιτήματα και τα μηνύματα των πελατών σας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο, προσφέροντάς σας εξαιρετικού επιπέδου Concierge Services.  

  • Εδραίωση του Brand Awareness σας

Ισχυροποίηση της ταύτισης των παρεχόμενων προϊόντων ή/και υπηρεσιών σας, με το Brand της επιχείρησής σας, στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της θέσης της επιχείρησής σας στον συγκεκριμένο τομέα δραστηριότητά της.

Εμπιστευτείτε Τους Expert Social Media Marketers Της SocialMe.gr

Αποκτήστε ένα μεγάλο αριθμό Followers και προσφέρετέ τους υψηλό Value, το οποίο και θα οδηγήσει σε αυξημένο Customer Loyalty! Κερδίστε σήμερα το στοίχημα της Social Media επικοινωνώντας με το Expert Team της SocialMe.gr!

Επαγγελματικές Υπηρεσίες Social Media Marketing

Μοναδικο περιεχομενο
Οι ειδικοί της Socialme πρώτα κατανοούν πλήρως το αντικείμενο της επιχείρησής σας, το κοινό στο οποίο απευθύνονται και έπειτα "γράφουν" για εσάς Posts που γίνονται viral
Κατακτηστε την κορυφη
Δημιουργούμε ένα δημοφιλές Brand Name για την επιχείρησή σας που δέχεται καθημερινά θετικά σχόλια και πολλά Shares !!!

Το αποτελεσματικό Social Media Marketing εγγυάται την απογείωση της επιχείρησής σας

Μπορείτε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό με το Social Media Marketing
Πιστότητα πελατών
Αυξάνουμε τα Likes και τους Followers σας με σκοπό την αύξηση της πιστότητας των πελατών σας.
Βελτίωση στο SEO
Βελτίωση στα αποτελέσματα αναζήτησης (SEO) καθώς η Google δίνει πλέον βαρύτητα στα Social Signals
Κοινωνικό Προφίλ
Αναδεικνύουμε το κοινωνικό προφίλ της επιχείρησής σας το οποίο θα προσελκύσει νέους πελάτες
Αποτελεσματική Διαχείριση
Αναλαμβάνουμε την διαχείριση των Social Media για λογαριασμό σας με φρέσκο, ποιοτικό και ενδιαφέρον περιεχόμενο που ενισχύει την αλληλεπίδραση των χρηστών με την ιστοσελίδα σας