Αγίας Σοφίας 46, Θεσσαλονίκη
| +30 231 4011791

Restaurant Marketing

Το 80% των Εστιατορίων, κλείνουν εντός των 5 πρώτων χρόνων λειτουργίας τους.

img

Αναρωτιέστε σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό; Έρευνες έχουν δείξει, ότι ένας από τους κυριότερους λόγους είναι η απουσία ή η χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών Marketing.

Δεδομένου του ανταγωνισμού και της ταχύτητας που υφίστανται σ’ αυτόν τον χώρο, οι επιχειρηματίες του κλάδου διεκδικούν την απόκτηση ολοένα και μεγαλύτερης μερίδας πελατών, μέσω των Social Media και του Internet Marketing .Εσείς ακόμη το σκέφτεστε;

Οι επαγγελματίες Restaurant Marketers, είναι ειδικοί και στο Crisis Control

Στη σημερινή εποχή, που οι πελάτες σας, βρίσκονται δικτυωμένοι, μέσω των Mobile συσκευών τους, στα διάφορα Social Media, ακόμα και κατά την ώρα του γεύματός τους, στο εστιατόριό σας, δεν χωράνε περιθώρια λάθους.

Ερασιτεχνικοί χειρισμοί μπορούν να οδηγήσουν σε ανεπανόρθωτη βλάβη της φήμης και της υπόληψής σας, πράγμα το οποίο και θα επιφέρει, όχι μόνο μείωση του πελατολογίου σας, αλλά και των πωλήσεών σας, αλλά και μια πιθανή κρίση στην εύρυθμη λειτουργία του εστιατορίου σας.

Οι Restaurant Marketing Experts, δε φροντίζουν μόνο για την άψογη διαχείριση της Online παρουσίας σας, σε καθημερινή βάση, αλλά είναι και ειδικοί στο Crisis Control – δηλαδή, στο να διαχειρίζονται, αποτελεσματικά, και με ιδιαίτερη λεπτότητα, τις παραπάνω καταστάσεις, πράγμα που επουδενί δεν μπορούν να τους ανταγωνιστούν στο συγκεκριμένο τομέα!

img

Restaurant Marketing στη SocialMe.gr

 • Καταχώρηση Στο Google Business Και Όλα Τα Social Media
  Βγάζουμε το εστιατόριό σας από την ιντερνετική αφάνεια, και την προβάλλουμε ακριβώς εκεί που πρέπει: στα μάτια των πελατών σας! Επιπλέον, καταχωρώντας την σε όλα τα Business Directories, και, πρωτίστως, σ ’αυτό της Google, ενδυναμώνουμε τη θέση της επιχείρησής σας στην Online επιχειρηματική σφαίρα!
 • Κατασκευή Ιστοσελίδας
  Αποκτήστε ένα εξατομικευμένο Website, που θα προβάλει το μενού, αλλά και τους χώρους του εστιατορίου σας, με σκοπό το να αυξήσει το κύρος της επιχείρησής σας, και να θέσει ισχυρά θεμέλια μιας δυναμικής παρουσίας του στο διαδίκτυο.
 • Επιτυχείς Καμπάνιες Social Media Advertising Και Google AdWords Advertising
  Πετυχαίνουμε την άριστη αναλογία CPC/QS, προβάλλοντας το εστιατόριό σας στη συγκεκριμένη μερίδα πελατών που αναζητούν ένα εστιατόριο της κατηγορίας σας στην περιοχής σας! Με παρόμοια στρατηγική, το προωθούμε και μέσω Social Media Advertising, αυξάνοντας την απήχησή του στο ευρύτερο κοινό της περιοχής σας!
 • Food Photography και Restaurant Videography
  Σας προσφέρουμε μια μοναδική υπηρεσία, την οποία πολύ από τους ανταγωνιστές σας, αγνοούν: αυτή της εξειδικευμένης, επαγγελματικής φωτογράφισης των πιάτων του μενού σας, αλλά και των χώρων του εστιατορίου σας – που δημιουργούν μια οικεία σχέση με τους πελάτες σας!
 • Προσδιορισμός Εταιρικής Ταυτότητας
  Οι Graphic Design και Branding Experts της SocialMe.gr σας βοηθούν να διαφοροποιηθείτε στο χώρο σας, μέσω του σχεδιασμού μιας δυνατής εταιρικής ταυτότητας, η οποία και θα γίνει συνώνυμη με την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών σας!
 • Δημιουργία Εξειδικευμένου App Και Portal Online Κρατήσεων
  Οι πελάτες σας θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την κράτησή τους, στη στιγμή, μέσω του Site, ή του Custom App σας, χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσουν μαζί σας τηλεφωνικά!

Κάντε Το Εστιατόριό Σας, Πρώτο Στην Κατηγορία Του, Μέσω Του Internet Marketing!

img

Δείτε εδώ το εξαιρετικό Portfolio Restaurant Marketing της SocialMe.gr, και πάρτε μια γεύση από το απαράμιλλο επίπεδο υπηρεσιών μας, το οποίο και θα οδηγήσει, εγγυημένα, το εστιατόριό σας, σε μια ανεπανάληπτη, θετική αναπτυξιακή πορεία!